Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Αυτοκόλλητα Γράμματα Αυτοκινήτων

Κάντε το επαγγελματικό σας όχημα την καλύτερη κινητή διαφήμιση με αυτοκόλλητα γράμματα αυτοκινήτων.

Εμείς στην εταιρία LS signs, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε από απλά αυτοκόλλητα μέχρι ολική κάλυψη του οχήματός σας. Χρησιμοποιούμε αυτοκόλλητο βινύλιο cast, μεγάλης ελαστικότητας, για απόλυτη πρόσφυση στην επιφάνεια του οχήματος και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες.
Στα τζάμια μπορούν να τοποθετηθεί αυτοκόλλητη one way διάτρητη μεμβράνη που επιτρέπει την θέαση από την εσωτερική πλευρά του οχήματος ενώ υπάρχει το γραφικό της εκτύπωσης από την εξωτερική του πλευρά.

Η φιλοτέχνηση του οχήματός σας γίνεται από άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό και άριστο εξοπλισμό.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αυτοκόλλητα Γράμματα Αυτοκινήτων: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αναφορικά με τα αυτοκόλλητα γράμματα αυτοκινήτων, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00