Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Επιγραφές Αυτοκινήτων

Κάντε το επαγγελματικό σας όχημα την καλύτερη κινητή διαφήμιση με επιγραφές αυτοκινήτων.

Εμείς στην εταιρία LS signs, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι επιγραφές αυτοκινήτων τοποθετούνται πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου διαφημίζοντας την επιχείρησή σας ή τη σχολή οδηγών σας. Οι επιγραφές μπορεί να είναι φωτιζόμενες ή αφώτιστες από plexiglass ή πολυκαρβουνικό, αποσπώμενες (με μαγνήτη) ή μόνιμες (που βιδώνονται στις μπάρες του αυτοκινήτου.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Επιγραφές Αυτοκινήτων: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιγραφές αυτοκινήτων, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00