Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Ταμπέλες επιγραφές

Η εταιρία LS signs, με την πολυετή πείρα και εμπειρία, κατασκευάζει ταμπέλες επιγραφές παντός τύπου, υψηλών προδιαγραφών, με άριστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Λαμβάνοντας πάντα τις εκάστοτε διακοσμητικές απαιτήσεις, με σωστή μελέτη και σχεδιασμό, κατασκευάζουμε ταμπέλες επιγραφές με μέγιστη λειτουργικότητα από μεγάλη γκάμα υλικών.

Οι ταμπέλες επιγραφές μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψεως, μεταλλικές, plexiglass, panaflex ή αλουμινίου, κατασκευάζονται σε όλα τα γεωμετρικά σχήματα, οβάλ, τετράγωνες, τρίγωνες, σταυροί (για φαρμακεία) κ.τ.λ. και σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας.

Τα είδη των ταμπέλων επιγραφών είναι:
Ταμπέλες Φωτεινές επιγραφές
Ταμπέλες Αυτοκινήτων
Ταμπέλες Σήμανσης
Ταμπέλες εσωτερικού χώρου
Ταμπέλες με ψηφιακές εκτυπώσεις
Ταμπέλες με γράμματα (Πλαστικά, 3d, φωτιζόμενα, ξύλινα, νέον, αυτοκόλλητα)

Οι ταμπέλες επιγραφές έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επιγραφές Ταμπέλες: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταμπέλες επιγραφές, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00