Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Εκτύπωση σε Καμβά

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις αποτελούν μια πολύ προσιτή λύση και ειδικότερα οι εκτυπώσεις σε καμβά.

Η εταιρία LS signs, σας παρέχει δημιουργικές ιδέες, για να αναδείξετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακή εκτύπωσης και κοπής και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας με μελάνια ανεξίτηλα και ανθεκτικά στον ήλιο.

Η εκτύπωση σε καμβά είναι ιδανική λύση για να διακοσμήσει τον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Μπορείτε να ζωντανέψετε τις φαντασίες σας ή μπορείτε να μας αναθέσετε να σχεδιάσουμε μοναδικά σχέδια μόνο για εσάς, και να τις εκτυπώσουμε σε καμβά για τις ιδιαίτερες διακοσμητικές σας ανάγκες.

Η εκτύπωση σε καμβά, γίνεται σε καμβά ζωγραφικής και διατίθεται σε διάφορες ποιότητες όπως βαμβακερός, λινός, συνθετικό ς καθώς επίσης και σε υφές όπως λείος ή ανάγλυφος και σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Εκτύπωση σε Καμβά: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκτυπώσεις σε καμβά, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigragesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00