Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Φωτεινές επιγραφές

Η εταιρία LS signs, με την πολυετή πείρα και εμπειρία, κατασκευάζει φωτεινές επιγραφές παντός τύπου, υψηλών προδιαγραφών, με άριστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Λαμβάνοντας πάντα τις εκάστοτε διακοσμητικές απαιτήσεις, με σωστή μελέτη και σχεδιασμό, κατασκευάζουμε φωτεινές επιγραφές με μέγιστη λειτουργικότητα από μεγάλη γκάμα υλικών.

Οι φωτεινές επιγραφές μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψεως, μεταλλικές, plexiglass, panaflex ή αλουμινίου, κατασκευάζονται σε όλα τα γεωμετρικά σχήματα, οβάλ, τετράγωνες, τρίγωνες, σταυροί (για φαρμακεία) κ.τ.λ. και σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας.

Οι φωτεινές επιγραφές έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Φωτεινές Επιγραφές: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φωτεινές επιγραφές, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   sales @ lssigns.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00