Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Επιγραφές Inox – Ινοξ

Η εταιρία LS signs, με την πολυετή πείρα και εμπειρία, κατασκευάζει επιγραφές Inox παντός τύπου, υψηλών προδιαγραφών, με άριστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Λαμβάνοντας πάντα τις εκάστοτε διακοσμητικές απαιτήσεις, με σωστή μελέτη και σχεδιασμό, κατασκευάζουμε επιγραφές Inox με μέγιστη λειτουργικότητα από μεγάλη γκάμα υλικών.

Οι επιγραφές Inox μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψεως, σε όλα τα γεωμετρικά σχήματα, οβάλ, τετράγωνες, τρίγωνες, κ.τ.λ. και σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης κρυφού φωτισμού για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι επιγραφές Inox έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης. Για την εφαρμογή του λογότυπου, κειμένου ή γενικά των γραφικών σας χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και ανάγλυφα γράμματα.

Για επιγραφές Inox μεγάλων διαστάσεων που χρησιμοποιούνται για εξωτερική σήμανση ή διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πιο ενισχυμένες κατασκευές, οπότε κατασκευάζονται μεταλλικές επιγραφές με τελάρα από σίδερο, για τη μέγιστη αντοχή.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επιγραφές Inox / Ινοξ: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ινοξ επιγραφές, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00