Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Ξύλινες Επιγραφές

Οι ξύλινες επιγραφές σε ορισμένες περιοχές λόγω περιβαλλοντικών κανονισμών αποτελεί μονόδρομος, όπως σε νησιά, κάποια παραδοσιακά χωριά, δρυμούς, κλπ.

Οι ξύλινες επιγραφές μπορεί να είναι από απλό ξύλο, ξύλο μασίφ, κόντρα πλακέ, κ.α. Στις ξύλινες επιγραφές μας δίνεται η δυνατότητα ζωγραφικής, σκαλίσματος, παλαίωσης, αλλά ακόμα και χρήση αυτοκόλλητων και ψηφιακής εκτυπώσεις. Μπορεί επίσης να γίνει με ειδικά μεταλλικά ή πλαστικά γράμματα με δυνατότητα τοποθέτησης κρυφού φωτισμού για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι ξύλινες επιγραφές μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψεως, σε όλα τα γεωμετρικά σχήματα, οβάλ, τετράγωνες, τρίγωνες, κ.τ.λ. και σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας η ξύλινη επιγραφή αποτελεί μια παραδοσιακή επιλογή και μπορεί να διαμορφωθεί σε ένα έργο τέχνης

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ξύλινες Επιγραφές: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ξύλινες επιγραφές, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00