Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Επιγραφές LED

Οι ηλεκτρονικές επιγραφές LED είναι κατάλληλες για κάθε κατάστημα και αποτελούν έναν συναρπαστικό και αποτελεσματικό τρόπο προβολής και διαφήμισης της επιχείρησής σας.
Οι επιγραφές LED ή ηλεκτρονικές πινακίδες LED μπορούν να προβάλουν το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε στους πελάτες σας, με διάφορα εφέ κίνησης. Η χρήση τους στον επαγγελματικό σας χώρο αποτελεί τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο προβολής της επιχείρησης, των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τον τζίρο σας.

Οι επιγραφές LED, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από φαρμακεία (σταυροί), κομμωτήρια, γραφεία αλλά και πληθώρα άλλων επαγγελματικών χώρων και είναι κατάλληλες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οι επιγραφές LED, είναι οικονομικές, διότι η τεχνολογία LED επιτυγχάνει τον άριστο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με υψηλής αποδοτικότητας σε φωτεινότητα και είναι ανθεκτικές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψεως και σε οποιαδήποτε διάσταση. Οι επιγραφές LED, μπορεί να είναι στατικές ή με κινούμενα μηνύματα που περιέχουν λέξεις ή σχέδια και οι διαχείριση τους γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο, κατά βούληση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επιγραφές LED: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις led επιγραφές, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00