Εκτύπωση σε πλεξιγκλας

Εκτύπωση σε Πλέξιγκλάς

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις αποτελούν μια πολύ προσιτή λύση και ειδικότερα οι εκτυπώσεις σε Πλέξιγκλάς.

Οι εκτυπώσεις σε Πλέξιγκλας μπορεί να γίνει με δυο τρόπος: Είτε εκτύπωση απευθείας στο Πλέξιγκλας, είτε με εκτύπωση που τοποθετείται στο Πλέξιγκλας.

Ψηφιακή εκτύπωση πάνω στο πλέξιγκλας

Η ψηφιακή εκτύπωση σε πλέξιγκλας είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη σε διακοσμητικές και διαφημιστικές εφαρμογές.
Στην LS signs χρησιμοποιούμε πλέον σύγχρονο εξοπλισμό όπου έχουμε εγγυημένο ποιοτικό και άριστο αποτέλεσμα.

Plexiglass με εκτύπωση

Η εκτύπωση Πλέξιγκλας, μπορεί να γίνει είτε από μπροστά με αυτοκόλλητο πλαστικοποιημένο για αντοχή πολλών ετών και εύκολο καθάρισμα πάνω σε γαλακτερό πλέξιγκλας, είτε να γίνει η εκτύπωση από την πίσω μεριά του διάφανου πλέξιγκλας με τα γράμματα mirror.

Μια άλλη διαδεδομένη τεχνική είναι να μπει αμμοβολή από την πίσω μεριά του διάφανου πλέξιγκλας και μπροστά να μπουν αυτοκόλλητα γράμματα.

Εκτύπωση Plexiglass: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκτυπώσεις σε plexiglass, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00