Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Επιγραφές Ιατρείων

Στην εταιρία LS signs, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι επιγραφές ιατρείων, στην εμφάνιση και στις θετικές εντυπώσεις που προκαλεί η όψη ενός ιατρείου ή μιας κλινικής.

Τα Ιατρεία και οι κλινικές  χρειάζονται προβολή για να είναι ορατά νύχτα μέρα. Οι επιγραφές ιατρείων ή κλινικής αποτελείται από το όνομα το ιατρού ή της κλινικής, το είδος του ιατρείου ή την ονομασία της κλινικής. Συχνά μια προσεγμένη επιγραφή ιατρείου ή κλινικής, αποτελεί ένα δυνατό κίνητρο για είσοδο στο χώρο, προετοιμάζουν τον επισκέπτη για την είσοδό του σε έναν αξιόπιστο χώρο που είναι και χώρος της υγείας.

Στις επιγραφές ιατρείων περιλαμβάνονται οι φωτεινές ή μη φωτειζόμενες επιγραφές, πυλώνες, ψηφιακές εκτυπώσεις στον εσωτερικό του χώρο ως ταπετσαρία με ειδικά αυτοκόλλητα οι οποίες δίνουν πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο διακοσμητικό στοιχείο του χώρου καθώς και πλακέτες στην είσοδο στο χώρο.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επιγραφές Ιατρείων: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιγραφές ιατρίων, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00