Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Επιγραφές Plexiglass

Οι επιγραφές Plexiglass είναι ταμπέλες ιδιαίτερης αισθητικής, για σήμανση κτηρίων, εταιριών, γραφείων, καταστημάτων, κ.α.

Οι επιγραφές Plexiglass είναι κατασκευές από ακρυλικό ύλικό, μπορεί να είναι διάφανες, γαλακτερές ή έγχρωμες, με αυτοκόλλητα υψηλής αντοχής, ή ψηφιακές εκτυπώσεις ή ακόμα και εγχάρακτες.

Οι επιγραφές Plexiglass μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψης και κατασκευάζεται σε όλα τα γεωμετρικά σχήματα, οβάλ, τετράγωνες, τρίγωνες, σταυροί (για φαρμακεία) κ.τ.λ. και σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας.

Οι επιγραφές Plexiglass κατασκευάζονται επίσης και με μοριακό φωτισμό, και χρησιμοποιούντα ευρέως διότι δίνουν ένα διακριτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Οι επιγραφές μοριακού φωτισμού κατασκευάζονται από χοντρό Plexiglass, με εγχάρακτα γράμματα ή το λογότυπο στο χρώμα που επιθυμούμε και στη συνέχεια διαχέουμε το πάνω μέρος της επιγραφής με φωτισμό, δίνοντας έτσι ένα εκπληκτικό φωτεινό αποτέλεσμα. Το θετικό με αυτή την κατασκευή είναι ότι έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με τις κλασικές φωτεινές επιγραφές.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επιγραφές Plexiglass: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιγραφές πλεξιγκλας, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00