Αποστολή Μας

Αποστολή της εταιρίας μας, είναι η σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση επιγραφών και διαφημιστικής κατασκευής προσφέροντας ποιότητα και αξιοπιστία στους πελάτες μας.

60+ Χρόνια Ιστορίας

To 1958 ένας οραματιστής και δραστήριος νέος, ο Δημήτρης Λαζαρίδης κατά κόσμον Τάκης ιδρύει την ατομική εταιρία “Νέον Τάκης” σε ένα υπόγειο εργαστήρι στη Εγνατία 102 στη Θεσσαλονίκη.
Κύρια ασχολία του εργαστηρίου ήταν οι κατασκευές νέον και οι απλές κατασκευές φωτεινών επιγραφών με φθορισμό και Plexiglass.
Το 1978 η έδρα της εταιρίας μεταφέρετε σε μεγαλύτερο χώρο στην οδό Φιλίππου 40.
Από το 1988 κι έπειτα μπαίνει σταδιακά η δεύτερη γενιά, Λαζαρίδης Λεωνίδας, Λαζαρίδης Ανδρέας και Λαζαρίδης Αναστάσιος και η επιχείρηση γίνεται οικογενειακή. Πλέον αναλαμβάνουν μεγάλα έργα και ο κύριος όγκος παραγωγής είναι με τον Π. Μαρινόπουλος Β. Ελλάδος.
Το 2001 η εταιρία αλλάζει όνομα σε ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Λ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Το 2019 συνεχιστής του έργου και της κληρονομιάς είναι πλέον τρίτης γενιάς, Δημήτρης Λαζαρίδης και η εταιρία μετονομάζετε σε LS Signs.
Λόγω της άριστης ποιότητας, της Αξιοπιστίας και της Συνέπειας υπήρξαν συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες μεταξύ άλλων Καπνά Ματζάγκος, Coca-Cola, Helexpo, Τύπος Μακεδονία-Θεσσαλονίκη, Philips, Κασμήρια 3Α, Praktiker, ΙΚΑ, ΔΕΗ. Μαρινόπουλος-Carefour και πολλοί άλλοι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επιχειρηματικό Οραμα

Στην LS Signs σκοπός μας είναι η παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μέσω τις τελειότητας στις κατασκευές μας, με μια άρτια εξοπλισμένη παραγωγική ομάδα στελεχών και υπαλλήλων. Θέλουμε να παρέχουμε σε συνεχή βάση υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, με δημιουργικές λύσεις. Να υπάρχει μια υγιής ανάπτυξη με σύνεση, σεβασμό και συνέπεια προς τους πελάτες μας. Να δίνουμε μόνο το καλύτερο και να πρωτοτυπούμε.

Αξίες

  • Ποιότητα

  • Αξιοπιστία

  • Ειλικρίνεια

  • Συνέπεια
  • Ήθος
  • Εμπειρία
  • Υπευθυνότητα

  2310 228430

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.