Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Επιγραφές ΝΕΟΝ

Η εταιρία LS signs, δραστηριοποιείται στον τομέα των επιγραφών ΝΕΟΝ από το 1958. Κατά το διάστημα αυτό έχουν τοποθετηθεί στη κυριολεξία χιλιόμετρα υαλοσωλήνων ΝΕΟΝ, για κρυφούς φωτισμούς, επιγραφές, διακοσμήσεις χώρων, καλλιτεχνικών σχεδίων, γραμμάτων ΝΕΟΝ, και κοσμούν βιτρίνες καταστημάτων εδώ και πολλά χρόνια. Με την πολυετή πείρα και εμπειρία, κατασκευάζει επιγραφές ΝΕΟΝ, υψηλών προδιαγραφών, με άριστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι επιγραφές ΝΕΟΝ είναι χειροποίητης κατασκευής,  μοναδικές και διαχρονικές και κατασκευάζονται με ηλεκτροφόρους φωτεινούς υαλοσωλήνες που περιέχουν αραιό neon ή argon. Δίνουμε λύσεις όχι μόνο σε επιγραφές αλλά και διακοσμητικές εφαρμογές με άπειρους συνδυασμούς σχεδίων και πολλών συνδυασμών χρωμάτων, δίνοντας ένα τέλειο design στο χώρο σας.

Οι επιγραφές ΝΕΟΝ μπορεί να είναι εξωτερικού αλλά και εσωτερικού χώρου, να στηριχθούν σε τοίχο, σε πλαστικό ή μεταλλικό πλαίσιο, σε ξύλο ή σε βιτρίνες καταστημάτων. Μπορούν να εφοδιαστούν με σύστημα dimmer αυξομειώνοντας την ένταση του ένταση του φωτισμού, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επιγραφές ΝΕΟΝ: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιγραφές ΝΕΟΝ, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00