Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Επιγραφές Etalbond

Η εταιρία LS signs, κατασκευάζει επιγραφές Etalbond.

Το Etalbond είναι ένα σύνθετο πάνελ λεπτού πάχους και χαμηλού βάρους, που αποτελείται από δυο φύλλα αλουμινίου και ένα πυρήνα πολυμερούς υλικού ανάμεσά τους. Η κύρια χρήση του Etalbond είναι για κάλυψη κτιρίων εξωτερικά αλλά κα εσωτερικά.

Τα πλεονεκτήματα που έχει μια επιγραφή Etalbond έναντι της επιγραφής με αλουμίνιο είναι:

 • Επιπεδότητα και ακαμψία
 • Χαμηλό βάρος
 • Αντοχή σε δυσμενείς συνθήκες και σε ακτινοβολία UV
 • Εύκολη κατεργασία και συναρμολόγηση

Οι επιγραφές Etalbond μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψεως, σε όλα τα γεωμετρικά σχήματα, οβάλ, τετράγωνες, τρίγωνες, κ.τ.λ. και σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας.

Οι επιγραφές Etalbond έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης. Για την εφαρμογή του λογότυπου, κειμένου ή γενικά των γραφικών σας χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και ανάγλυφα γράμματα.

Για επιγραφές Etalbond μεγάλων διαστάσεων που χρησιμοποιούνται για εξωτερική σήμανση ή διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πιο ενισχυμένες κατασκευές, οπότε κατασκευάζονται μεταλλικές επιγραφές με τελάρα από σίδερο, για τη μέγιστη αντοχή.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επιγραφές Etalbond: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις etalbond επιγραφές, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00