Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Κυλιόμενες Επιγραφές

Οι ηλεκτρονικές κυλιόμενες επιγραφές είναι κατάλληλες για κάθε κατάστημα και αποτελούν έναν συναρπαστικό και αποτελεσματικό τρόπο προβολής και διαφήμισης της επιχείρησής σας.
Οι κυλιόμενες επιγραφές ή ηλεκτρονικές πινακίδες μπορούν να προβάλουν το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε στους πελάτες σας, με διάφορα εφέ κίνησης. Είναι εύχρηστες, διότι τα μηνύματα αυτά μπορούν να αλλάζουν με πολύ εύκολο τρόπο, κατά βούληση του ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με στατιστικές μετρήσεις, μπορούν να φέρουν αύξηση πωλήσεων από 20% έως και 50% στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις καθώς εντυπωσιάζουν με τα εφέ που προβάλουν, τραβώντας την προσοχή των περαστικών σε ένα μέσο οπτικής επικοινωνίας.

Οι κυλιόμενες επιγραφές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από φαρμακεία, κομμωτήρια, γραφεία αλλά και πληθώρα άλλων επαγγελματικών χώρων και είναι κατάλληλες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οι κυλιόμενες επιγραφές LED, είναι οικονομικές, διότι η τεχνολογία LED επιτυγχάνει τον άριστο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με υψηλής αποδοτικότητας σε φωτεινότητα και είναι ανθεκτικές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Κυλιόμενες Επιγραφές: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κυλιόμενες επιγραφές, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00