Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Επιγραφές Αυτοκόλλητα

Στην εταιρία LS signs, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από επιγραφές αυτοκόλλητα και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες όπως 3Μ Oracal, Intercoat κλπ, και με εγγύηση από 3-7 χρόνια ανάλογα με τη χρήση του. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρωματικές αποχρώσεις ανάλογα με τις διακοσμητικές σας απαιτήσεις.

Οι εφαρμογές σε επιγραφές αυτοκόλλητα είναι απεριόριστες. Από διαφημιστική κάλυψη ή χρωματική αλλαγή αυτοκινήτου έως βιτρίνα καταστήματος (πχ σε περίοδο εκπτώσεων).

Με την ψηφιακή εκτύπωση έχουμε τη δυνατότητα να αποτυπώσουμε οποιουδήποτε γραφικού πάνω στο αυτοκόλλητο. Οι επιγραφές αυτοκόλλητα μπορεί να είναι φωτεινά αυτοκόλλητα, αυτοκόλλητη ταπετσαρία (εφαρμογές σε τοίχο, ξύλο, μέταλλο, γυψοσανίδα κλπ), αυτοκόλλητα αμμοβολής καθώς και διάτρητα αυτοκόλλητα (one way vision).

Λαμβάνοντας πάντα τις εκάστοτε διακοσμητικές απαιτήσεις, με σωστή μελέτη και σχεδιασμό, κατασκευάζουμε επιγραφές αυτοκόλλητα  με μέγιστη λειτουργικότητα από μεγάλη γκάμα υλικών.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επιγραφές Αυτοκόλλητα: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιγραφές αυτοκόλλητα, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00