Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Εκτύπωση σε Πανί

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις αποτελούν μια πολύ προσιτή λύση και ειδικότερα οι εκτυπώσεις σε πανί.

Η εταιρία LS signs, σας παρέχει δημιουργικές ιδέες, για να αναδείξετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακή εκτύπωσης και κοπής και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας με μελάνια ανεξίτηλα και ανθεκτικά στον ήλιο.

Η εκτύπωση σε πανί ή αλλιώς σημαίες ή banner είναι ιδανική λύση για να διαφημίσετε και να προβάλετε την επιχείρησή σας. Σχεδιάζουμε το λογότυπό σας ή όποιο σχέδιο επιθυμείτε για τις επικοινωνιακές σας ανάγκες.

Η εκτύπωση σε πανί, μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε με απεριόριστο πλήθος χρωμάτων, σε μέγεθος για σημαία “δάκρυ” καθώς και ευθεία γραμμή.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Εκτύπωση σε Πανί: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκτυπώσεις σε πανί, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00