Επιγραφές Ινοξ Olympic Hall Porto Carras

Πυλώνες Επιγραφές Totem

Οι πυλώνες επιγραφές / Totem ενισχύουν την προβολή του καταστήματός σας όταν αυτό βρίσκεται σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και οι οδηγοί δεν έχουνε επαφή με την επιγραφή του μαγαζιού ή όταν το κατάστημά σας βρίσκεται σε σημείο με περιορισμένη ορατότητα.

Οι πυλώνες επιγραφές / Totem μπορούν να είναι μονής ή διπλής όψεως, φωτιζόμενοι ή αφώτιστοι, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με τις διακοσμητικές σας επιθυμίες και μπορεί να κατασκευαστεί με  συνδυασμό πολλών υλικών όπως αλουμίνιο, Etalbond, Plexiglass, κ.α.

Οι πυλώνες επιγραφές / Totem μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα, σχέδια και ύψοι.

Η εταιρία LS signs, με την πολυετή πείρα και εμπειρία, κατασκευάζει πυλώνες επιγραφές / Totem παντός τύπου, υψηλών προδιαγραφών, με άριστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας προσχεδιασμό από την πείρα στο χώρο, η εταιρία LS signs, εγγυάται ένα απόλυτο ικανοποιητικό και on time αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πυλώνες Επιγραφές: Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιγραφές πυλώνες, περάστε από το χώρο μας ή ζητήστε προσφορά online ή επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε λεπτομερώς για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το έργο σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας στείλουμε προσφορά.

   E-mail

   info @ epigrafesthessaloniki.gr

   Τηλέφωνο

   2310 228430

   Ωρες Λειτουργίας

   8:00 – 17:00